Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

Cine sună cu numărul de telefon 0212221600

 • Vizualizări

  43

 • Recenzii 2
 • RețeaTelekom
 • Județ București/Ilfov

Numărul de telefon 0212221600 este un număr de telefonie fixă, făcând parte din rețeaua de telefonie fixă a județul București/Ilfov. Telefonul 021 222 1600 aparține rețelei Telekom, iar acest număr nu este portat în altă rețea.

Acest număr se poate suna internațional apelând la +40 21 222 1600

Numărul 0212221600 a fost raportat ca fiind periculos.

În ultimele două săptămâni a avut 2 vizualizări (accesări).


O parte din materialele conţinute în acest site web (numărul de telefon, tipul numărului de telefon, operatorul iniţial și operatorul curent) au fost create sau compilate de către ANCOM în scopul informării publicului cu privire la portabilitate, sursa acestor informații fiind site-ul web administrat de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.

Acesta este un site public. Persoanele care adaugă recenzii false sau ce contravin dispoziţiilor legale sunt direct răspunzătoare de informațiile adăugate, putând fi trase la răspundere pentru acțiunile lor.

0

Aprecieri pozitive

+1
1

Aprecieri negative

+1

Interesul pentru numărul 0212221600 în ultimele 15 zile

Adaugă recenzie pentru numărul 0212221600

Iți mulțumim!

Recenzia ta a fost trimisă. și în cel mai scurt timp va fi publicată.

SMS sau apelat de 0212221600 ?

Descrie-ne experiența ta cu acest numar.
  

Recenzii recente pentru numărul 0212221600

 • Cătălin Ion în urmă cu 1 luna

  Fraudă bancară! O persoană cu accent din rep.Moldova se dă drept consultant bancar de la ING Sucursala Metropolis(care nu există) care te informează că o persoană s-a prezentat cu cartea ta de identitate și vrea să aplice pentru un credit în numele tău după care încearcă să obțină date personale. NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI!

 • Petre în urmă cu 1 luna

  Eu ii spun tot FRAUDA BANCARA. Contactat de catre o persoana cu accent moldovenesc ce se recomanda ca fiind angajat al ING Bank si care te anunta ca cineva s-a prezentat cu CI-ul tau si a contractat un credit. Desigur, daca ceri mai multe detalii, invoca ca e vorba de date confidentiale si pentru a se asigura ca esti tu persoana respectiva incepe si-ti solicita foarte multe date personale. NU DATI CURS ACESTEI TEPE. Ceea ce nu am inteles, este faptul ca pe site-ul oficial al ING Bank figureaza acest numar de telefon - https://ing.ro/ing-in-romania/contact - si nu inteleg daca exista vreo "scamatorie tehnica" sau numarul nu mai apartine bancii dar au omis sa-l stearga de pe site. Problema este foarte serioasa deoarece o persoana care va vedea ca intr-adevar acel numar de telefon figureaza pe site-ul bancii va da crezare escrocului care l-a contactat. NU OFERITI NICIODATA DATE PERSONALE prin telefon. Orice problema, rezolvati-o prezentandu-va presonal la banca sau daca nu aveti posibilitatea, contactati voi banca prin alte mijloace decat cel prin care v-a contactat escrocul.