Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

Întrebări frecvente

1. Care este scopul acestui website?

Scopul acestui website este pur informativ cu privire la numerele de telefon, atât cele portate cât și cele neportate în altă rețea, dar și atenționarea altor persoane cu privire la anumite numere de telefon potențial periculoase sau deranjante print natura acțiunilor luate de către utilizatorii acestora.

2. De ce numărul meu de telefon apare pe website?

Acest website foloșeste algoritmi pentru a genera toate varietățile de numere de telefon (fix și mobil) din România, plecand de la prefixele de telefon alocate de catre ANCOM operatorilor de telefonie fixă si mobilă.

Pentru fiecare prefix de telefon mobil si fix, algoritmul generează în mod automat un numar de 1 milion de numere de telefon. Cum în România există 60 de prefixuri de telefon mobil, algoritmul genereaza 60 de milioane de numere de telefon mobil, printre care și al tău. Existența numărului tău de telefon pe website este doar o coincidență a rezultatului algorimului folosit.

3. De ce sunt afișate informații false despre mine?

Dacă nu ești o persoana de rea credinta, înseamna ca altcineva dorește răspandirea de informații false despre tine.

Îți poți exercita dreptul de acces, rectificare, ștergere, restricționare a prelucrării, opoziție la prelucrare, în condițiile prevăzute de dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată, transmisă pe adresa .com

4. De ce îmi sunt afișate informațiile cu caracter personal?

Deși acest lucru contravine Termenilor de utilizare a website-ului, unii utilizatori pot transmite în mod ilegal astfel de informații.

Îți poți exercita dreptul de acces, rectificare, ștergere, restricționare a prelucrării, opoziție la prelucrare, în condițiile prevăzute de dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată, transmisă pe adresa .com

5. De unde aveți informația că un număr de telefon este sau nu portat în altă rețea?

O parte din materialele conţinute în acest website web (numărul de telefon, tipul numărului de telefon, operatorul iniţial și operatorul curent) au fost create sau compilate de către ANCOM în scopul informării publicului cu privire la portabilitate, sursa acestor informații fiind site-ul web administrat de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.

6. Este acest website asociat cu operatorii GSM?

Nu. Acest website nu este asociat cu nici un operator de telefonie fixă sau mobilă din România și nici din afara țării.

  • ● Telekom și toate logo-urile aferente sunt mărci înregistrate ale Telekom Romania Communications S.A.
  • ● Digi Mobil și toate logo-urile aferente sunt mărci înregistrate ale Digi Communications N.V si RCS-RDS S.A.
  • ● Orange și toate logo-urile aferente sunt mărci înregistrate ale ORANGE ROMANIA SA
  • ● Vodafone și toate logo-urile aferente sunt mărci înregistrate ale VODAFONE ROMANIA SA