Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

Cine sună cu numărul de telefon 0317115352

 • Vizualizări

  3604

 • Recenzii 8
 • Rețea Telekom, Digi sau UPC
 • Județ București/Ilfov

Numărul de telefon 0317115352 este un număr de telefonie fixă, făcând parte din rețeaua de telefonie fixă a județul București/Ilfov. Telefonul 031 711 5352 aparține rețelei de telefonie fixă Telekom, Digi sau UPC, iar acest număr nu este portat în altă rețea.

Acest număr se poate suna internațional apelând la +40 31 711 5352

Numărul 0317115352 a fost raportat ca fiind periculos.

În ultimele două săptămâni a avut 732 vizualizări (accesări).


O parte din materialele conţinute în acest site web (numărul de telefon, tipul numărului de telefon, operatorul iniţial și operatorul curent) au fost create sau compilate de către ANCOM în scopul informării publicului cu privire la portabilitate, sursa acestor informații fiind site-ul web administrat de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.

Acesta este un site public. Persoanele care adaugă recenzii false sau ce contravin dispoziţiilor legale sunt direct răspunzătoare de informațiile adăugate, putând fi trase la răspundere pentru acțiunile lor.

0

Aprecieri pozitive

+1
28

Aprecieri negative

+1

Interesul pentru numărul 0317115352 în ultimele 15 zile

Adaugă recenzie pentru numărul 0317115352

Iți mulțumim!

Recenzia ta a fost trimisă. și în cel mai scurt timp va fi publicată.

SMS sau apelat de 0317115352 ?

Descrie-ne experiența ta cu acest numar.
  

Recenzii recente pentru numărul 0317115352

 • eu în urmă cu 6 luni

  Este un robot semi scriptate semi-AI ce incearca sa poarte o conversatie in care sa sublinieze ca "mi se ofera gratuit un ceas inteligent pentru monitorizare semne vitale" etc, din partea "companiei noastre". Nu zice despre ce companie e vorba si specifica faptul ca o sa aibe loc o prezentare in bucuresti. M-a intrebat daca sunt din bucuresti si i-am spuns ca nu. Apoi m-a intrebat din ce localitate sunt si i-am raspuns "ce conteaza aceasta informatie" dupa care el a zis "in regula, imediat verific, da, localitatea dumneavastra beneficieaza de promotia noastra" bla bla bla.

 • Cristi în urmă cu 4 luni

  Ciudat

 • Diana în urmă cu 4 luni

  Mi s-a explicat ca beneficiez de un masaj gratuit… știam deja ca nu este ok deoarece nu am primit numele persoanei cu care vorbeam și nici numele companiei. Insista asupra localității din care fac parte.

 • Andrei în urmă cu 4 luni

  Un robot care te invită la un meeting organizat de "compania noastră". Pe lângă meeting primesti si un masaj..

 • Victoria Lastofka în urmă cu 3 luni

  Parea un mesaj inregistrat si punea intrebari pt a obtine date personale. Cand am intrebat din partea carei companii suna si de unde au datele mele de contact a inchis subit.

 • Gigi în urmă cu 1 luna

  Confirm reviewul co robotul care incearca sa afle detalii personale despre tine.

 • Adi în urmă cu 5 zile

  M-a sunat și a închis

 • Mark în urmă cu 2 zile

  A apelat ai spus buna ziua doi ori si a inchis.