Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

Cine sună cu numărul de telefon 0374171793

 • Vizualizări

  3338

 • Recenzii 11

Numărul de telefon 0374171793 este un număr de telefonie fixă. Telefonul 0374 171 793 aparține rețelei Orange, iar acest număr nu este portat în altă rețea.

Acest număr se poate suna internațional apelând la +40 374 171 793

Numărul 0374171793 a fost raportat ca fiind periculos.

În ultimele două săptămâni a avut 142 vizualizări (accesări).


O parte din materialele conţinute în acest site web (numărul de telefon, tipul numărului de telefon, operatorul iniţial și operatorul curent) au fost create sau compilate de către ANCOM în scopul informării publicului cu privire la portabilitate, sursa acestor informații fiind site-ul web administrat de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.

Acesta este un site public. Persoanele care adaugă recenzii false sau ce contravin dispoziţiilor legale sunt direct răspunzătoare de informațiile adăugate, putând fi trase la răspundere pentru acțiunile lor.

1

Aprecieri pozitive

+1
28

Aprecieri negative

+1

Interesul pentru numărul 0374171793 în ultimele 15 zile

Adaugă recenzie pentru numărul 0374171793

Iți mulțumim!

Recenzia ta a fost trimisă. și în cel mai scurt timp va fi publicată.

SMS sau apelat de 0374171793 ?

Descrie-ne experiența ta cu acest numar.
  

Recenzii recente pentru numărul 0374171793

 • Danilescu Florica în urmă cu 3 ani

  Sunt apelata de pe acest nr.dar nu vorbeste.

 • Bebe în urmă cu 3 ani

  Nu răspundeți

 • Miroiu în urmă cu 2 ani

  Oferta enel

 • Mr L în urmă cu 2 ani

  M a sunat ieri numarul dar nu am raspuns

 • Gaia în urmă cu 2 ani

  Suna ca si cand ar fi din partea Enel oferta gaze si solicita copia de buletin si factura electricitate. Apoi semnatura online. Pare inselatorie.

 • Laurentiu în urmă cu 2 ani

  Am trimis mesaj la Enel, care, in mod uimitor, mi-au raspuns in mai putin de 24 de ore. Mi-au zis ca cine are numarul ala NU lucreaza pentru ei, deci ceva tentativa de scam

 • Tina în urmă cu 2 ani

  In 04 Feb am fost sunati in legatura cu expirarea/ innoirea contractului Enel. Am convenit sa trimit copie de buletin si semnatura. Numele utilizat : RAZVAN SPATARU, expert TLS Enel. Am trimis datele pantru intocmirea noului contract. Am fost recontactati in 21 februarie. Ni s-a garantat ca este contractul cu enel semnat si trimis. Am primit si un e-mail. Contractul nu. DE atunci nu mai raspunde nimeni la acest numar.

 • Constantin în urmă cu 2 ani

  Escrocherie ! Spune ca este de la Enel, dar este de la o firma capusha a Enelului, care ofera serviciul "Enel Asistenta", pentru suma de 15 RON/luna. Daca accepti sa trimiti copie CI, vei avea in lunile urmatoarea factura Enel cu 15 RON/luna mai mare si va dura pana iti vei da seama de ce.

 • V S în urmă cu 2 ani

  Oferta Enel. Nu raspundeti

 • Leo în urmă cu 1 an

  Niste hoti care se dau reprezentanti ai enel , im vederea incheierii de contracte . Huuooo !!!

 • Elena în urmă cu 1 an

  Niste escroci. M-au sunat pretizand ca sunt de la enel si ca nu am trecut pe piata concurentiala, mi-au prezentat o oferta destul de atragatoare si mi au trimis un sms unde sa incarc buletinul si sa semnez. Am facut marea prostie sa fac asa. Maine voi merge la politie. Niste escroci ordinari.