Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

Cine sună cu numărul de telefon 0722310764

  • Vizualizări

    33

  • Recenzii 2

Numărul de telefon 0722310764 este un număr de telefonie mobilă. Telefonul 0722 310 764 aparține rețelei Vodafone, iar acest număr nu este portat în altă rețea.

Acest număr se poate suna internațional apelând la +40 722 310 764

Numărul 0722310764 a fost raportat ca fiind periculos.

În ultimele două săptămâni a avut 6 vizualizări (accesări).


O parte din materialele conţinute în acest site web (numărul de telefon, tipul numărului de telefon, operatorul iniţial și operatorul curent) au fost create sau compilate de către ANCOM în scopul informării publicului cu privire la portabilitate, sursa acestor informații fiind site-ul web administrat de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.

Acesta este un site public. Persoanele care adaugă recenzii false sau ce contravin dispoziţiilor legale sunt direct răspunzătoare de informațiile adăugate, putând fi trase la răspundere pentru acțiunile lor.

0

Aprecieri pozitive

+1
1

Aprecieri negative

+1

Interesul pentru numărul 0722310764 în ultimele 15 zile

Adaugă recenzie pentru numărul 0722310764

Iți mulțumim!

Recenzia ta a fost trimisă. și în cel mai scurt timp va fi publicată.

SMS sau apelat de 0722310764 ?

Descrie-ne experiența ta cu acest numar.
  

Recenzii recente pentru numărul 0722310764

  • Sica Beghegeanu în urmă cu 5 luni

    M-a sunat "Georgiana". Am raspuns si m-a intrebat "daca am varsta peste 50 de ani". Am rugat-o sa-mi spuna ce doreste si de ce m-a sunat. A replicat ca mi-a pus o intrebare si c-ar trebui sa-i raspund. I-am spus ca nu este treaba ei ce varsta am eu si ca ma deranjeaza apelul ei pe mobil la ora 3:00AM. Mi-a raspuns "ca asta nu este treaba ei, unde ma aflu eu cand ma suna ea pe Mobil sa-mi spuna ca se deschide un nou magazin Nutrishop in Sibiu. Dupa care a inceput o ploaie de injuraturi. Eu am injurat, dar nici ea nu s-a lasat mai prejos. Am amenintat-o ca daca mai suna si ma mai deranjeaza o voi gasi in Sibiu sau voi trimite "baietii" s-o calce in picioare. Clar am reactionat agresiv si nu am procedat bine, dar cu siguranta mi-a stricat linistea si ziua! Ma intreb cum naiba mai sunt legale astfel de telefoane. Tel mobil este personal si nu ar trebui folosit de catre oricine are o oferta pt a-si salva afacerea sau mai stiu eu ce activitati promotionale. Tel Mobil este cu noi in permanenta. Pe continente diferite sunt ore diferite. La intrebarea "cum a obtinut nr. meu de mobil" mi-a raspuns ca "asa cum poate"! Ce putem face pt a ne proteja impotriva unor astfel de apeluri ft deranjante?

  • Ionica în urmă cu 2 luni

    Mă sunat