Folosești un browser foarte vechi. Îți recomandăm să folosești un browser modern pentru o mai bună experiență de navigare.

Cine sună cu numărul de telefon 0765366014

 • Vizualizări

  778

 • Recenzii 17

Numărul de telefon 0765366014 este un număr de telefonie mobilă. Telefonul 0765 366 014 aparține rețelei Telekom, iar acest număr nu este portat în altă rețea.

Acest număr se poate suna internațional apelând la +40 765 366 014

Numărul 0765366014 a fost raportat ca fiind periculos.

În ultimele două săptămâni a avut 51 vizualizări (accesări).


O parte din materialele conţinute în acest site web (numărul de telefon, tipul numărului de telefon, operatorul iniţial și operatorul curent) au fost create sau compilate de către ANCOM în scopul informării publicului cu privire la portabilitate, sursa acestor informații fiind site-ul web administrat de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.

Acesta este un site public. Persoanele care adaugă recenzii false sau ce contravin dispoziţiilor legale sunt direct răspunzătoare de informațiile adăugate, putând fi trase la răspundere pentru acțiunile lor.

3

Aprecieri pozitive

+1
7

Aprecieri negative

+1

Interesul pentru numărul 0765366014 în ultimele 15 zile

Adaugă recenzie pentru numărul 0765366014

Iți mulțumim!

Recenzia ta a fost trimisă. și în cel mai scurt timp va fi publicată.

SMS sau apelat de 0765366014 ?

Descrie-ne experiența ta cu acest numar.
  

Recenzii recente pentru numărul 0765366014

 • No name în urmă cu 2 ani

  Scam-uri pe Whatsapp, pretind ca ii intereseaza anunturi postate pe diverse siteuri, vor sa faca plata prin OLX cu Fan si sa primesti banii in cont pe baza unui link. E o manevra cunoscuta, am mai intalnit aceast aincercare de frauda si la postarea altor anunturi. Mare grija!

 • Bogdan în urmă cu 2 ani

  Scammer pe olx

 • Andrei Marcu în urmă cu 2 ani

  Tentativa de frauda prin intermediul WhatsApp. Contacteaza numere de mobil de la anunturi de pe OLX cu obiecte de valoare si le propun sa faca "plata prin OLX cu Fan" si sa primesti banii in cont pe baza unui link. NU VA LASATI PACALIT! RAMANETI FARA PRODUS si NU PRIMITI NIMIC pentru obiectul pe care il trimiteti! BLOCATI contactul de pe WhatsApp si SCRIETI AICI experienta Dvs pentru a face cunoscuta metoda si pentru alte persoane!

 • gigel în urmă cu 2 ani

  Confirm, e scammer de pe OLX, tocmai ce m-a contactat si pe mine in 2 minute dupa ce am pus un anunt!

 • Radu în urmă cu 2 ani

  Pretinde ca vrea sa cumpere de pe OLX si ca va trimite un link prin care veti primi banii in contul bancar. Nu am continuat discutia sa vad cum opereaza mai departe

 • Lucian Petrescu în urmă cu 2 ani

  Am fost contactat si eu pt. produse postate pe OLX, tot prin metoda platii prin OLX ... nu am finalizat tranzactia, am preferat sa verifin numarul si am ajuns aici.

 • 0773360328 în urmă cu 2 ani

  Țeapă prin metoda OLX& FanCurier.

 • Sergiu în urmă cu 2 ani

  Pretinde ca vrea sa cumpere produse postate pe olx si ca trimite link pt incasarea banilor. E o tzeapa binecunoscuta. Nu acceptati nimic din ce vi se propune!

 • Radu în urmă cu 2 ani

  Scrie pe Wapp ca e interesat de produs si ca vrea sa cumpere, dar interesant e ca nu negociaza si nu suna sa intrebe absolut nimic de ceea ce vrea sa achizitioneze... E foarte dubios, asa ca am intrerupt orice legatura.

 • Alex în urmă cu 2 ani

  Tentativa frauda cu card bancar OLX

 • daniel în urmă cu 2 ani

  Încercare de teapa pe OLX de pe acest nr.

 • Anonil în urmă cu 2 ani

  Scammer pe olx, contacteaza pe whats-up si trimite link de confirmare a platii facute de el, unde sa iti pui banii de la banca. Link-ul nu cere ibanul contului bancar, ci datele de la card, inclusiv soldul, ceea ce e periculos. Fiti atenti! Nu dati datele de la card!!!!

 • Mircea Man în urmă cu 2 ani

  Confirm, scammer pe OLX. Se ofera sa plateasca pentru produse dar trimite o adresa fake ca fiind din partea fancourier.ro

 • No Name în urmă cu 2 ani

  Confirm, scammer pe OLX. Se ofera sa plateasca pentru produse dar trimite o adresa fake ca fiind din partea fancourier.ro

 • DNA în urmă cu 2 ani

  Acesta este un numar fals de pe care se trimit mesaje de phishing cu privire la articolele postate pe OLX. Va trimite un link cu mentiunea ca va plateste produsul pentru a teimite curierul sa ridice produsul dupa ce va intra banii in cont. Linkul este o copie a site-ului si va cere datele cardului. Datele cardului se folosesc doar pentru a face plăți, nu pentru a primi bani. Atentie!

 • DNA în urmă cu 2 ani

  Am uitat sa mentionez ca l-am reclamat la Telekom si la OLX si am blocat numarul pe motiv de Phishing, asa ar trebui sa facem toti. Si mai departe. Unii oameni se lasa pacaliti de actiunile astea..

 • Raju în urmă cu 5 luni

  Rajubai